| Bonanca citat: |
| Pa da, upravo je i najbolji kad je mekan, onako nema smisla. Nego, razmišljam nešto, ispala bi dobra marmelada od toga, solo ili u kombinaciji s još nečim. Za rakiju nisam baš siguran, čini mi se da nema baš mnogo pravog šećera da to ispadne neka veća a jača količina. |
| BornaZG citat: |
| Za koliko ti je proklijala sjemenka |
| Bonanca citat: |
| Tačno, viđam ja to kao sušeno voće po ovijem prodavnicama zdrave hrane, zajedno sa standardnom šljivom i smokvom, kao i kajsijom, bananom, papajom i ananasom (šta li od njega jadnog ostane kad ga osuše?) |
| BornaZG citat: |
| Za koliko ti je proklijala sjemenka |
| Marcus citat: |
| Dobio sam 5-6 semenki jesenas Pretpostavljam da kad bi se na drvetu pustio plod da prezre da bi bio pun semenki ? Verovatno ovo sve sto kupujemo je prerano ubrano i vestacki dozrelo |
| Marcus citat: |
| Terasa mi je zastakljena i jako svetla ali se ne greje.. Ali se bojim da tamo ne kljokne zbog velike razlike u temperaturi preko dana. Sunce je i ovih dana ugreje do 20 C , a preko noci se spusti do 5 C |
| TanjaBG citat: |
| Moje seme nije proklijalo u pravom smislu reci, nego se oko semenke formirao neki film boje kajsije, nesto kao alge... ako se to moze smatrati pocetkom klijanja? Sad me zanima, ako ja to posadim u saksiju, pa pocne da raste, ima li sanse da jednog dana to postane prava sadnica i da daje plod?! I kakvi su uslovi za to potrebni (unutra i vani)? Hvala unapred i pozdrav svima! Kiss! |
Sva vremena su GMT + 1 sat