JESENJI FESTIVAL HORTIKULTURE
Ponedeljak, 14 Avgust 2006 (18:14:01) CEST

Postavio Marcus

Od 20. do 24. septembra u Nišu se, u organizaciji d.o. Film Publik Art, održava 1. JESENJI FESTIVAL HORTIKULTURE. I ovaj Festival organizuje se u okviru projekta ŽIVETI SA PRIRODOM, koji obuhvata još i prolećni Festival hortikulture, Festival čaja, niški Cvetni bazar, kao i ediciju knjiga iz oblasti hortikulture pod istim nazivom. Obzirom da je težnja organizatora da celom projektu da edukativni karakter i ova manifestacija će imati izuzetno dobar odziv i doprineće popularizaciji hortikulture i zdravog načina života.



1. JESENJI FESTIVAL HORTIKULTURE u Nišu održaće se u centru grada, na prostoru Nišavskog Keja, na platou kod tvrđavskog mosta, pod pokroviteljstvom Gradske Opštine Crveni Krst u Nišu i u saradnji sa Upravom za privredu i održivi razvoj grada Niša. Festival je podeljen po grupama: rasadničari ukrasnog dendro-materijala i cvetnica, uzgajivači povrtarskih i voćnih sadnica, proizvođači i distributeri vrtnog alata, opreme i drugih pratećih vrtnih elemenata. Ovo je izuzetna prilika da se tržište Južne Srbije upozna sa svim novinama iz ove sve popularnije oblasti. Takođe se na Festivalu planiraju javne prezentacije i konsultacije namenjene posetiocima, a vezane za pitanja iz svih oblasti hortikulture i uređenja zelenih površina.

Više o projektu ŽIVETI SA PRIRODOM, kao i o manifestacijama i knjigama realizovanim u okviru projekta možete pogledati na web adresi
www.filmpublikart.net

Sajt Svet Biljaka je medijski pokrovitelj festivala.

Content received from: Svet Biljaka, http://www.svetbiljaka.com